2012. szeptember 27., csütörtök

Bár már ősz van..

azért vannak még a természetnek ajándékai.


Üvegben a kenhető zöldségkrém és a savanyúság




4 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Én padlizsánt, cukkinit, hagymát, fokhagymát, paradicsomot, paradicsompaprikát (pritamint vagy kápiát) szoktam összesütni, kerül még bele só, bors és bazsalikom. Nem rontja el egy kis zöld sem, ha van: spenót vagy mángold. Merülőmixerrel pürésítem (a gyerekek miatt kell, hogy ne legyen felismerhető benne semmi:)), pirítósra kenve isteni finom! Télire kidunsztoltam, így jobban ízlik, mint fagyasztva.

      Törlés
  2. Rém irigyellek a dús kerted miatt, bár gondolom hogy elég sok munka van vele. Nagyon szépen néz ki, egész megéheztem egy kis zöldségre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát munka tényleg van vele, de még jól is esik egy kis mozgás a szabadban, és tudom, hogy mit eszem:)

      Törlés