2012. szeptember 27., csütörtök

Bár már ősz van..

azért vannak még a természetnek ajándékai.


Üvegben a kenhető zöldségkrém és a savanyúság




4 megjegyzés:

  1. Kenhető zöldségkréééém????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én padlizsánt, cukkinit, hagymát, fokhagymát, paradicsomot, paradicsompaprikát (pritamint vagy kápiát) szoktam összesütni, kerül még bele só, bors és bazsalikom. Nem rontja el egy kis zöld sem, ha van: spenót vagy mángold. Merülőmixerrel pürésítem (a gyerekek miatt kell, hogy ne legyen felismerhető benne semmi:)), pirítósra kenve isteni finom! Télire kidunsztoltam, így jobban ízlik, mint fagyasztva.

      Törlés
  2. Rém irigyellek a dús kerted miatt, bár gondolom hogy elég sok munka van vele. Nagyon szépen néz ki, egész megéheztem egy kis zöldségre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát munka tényleg van vele, de még jól is esik egy kis mozgás a szabadban, és tudom, hogy mit eszem:)

      Törlés