2015. június 29., hétfő

Hétvége...

Nosztalgiáztunk egy kicsit a párommal a Gyerekszigeten (gyerekek nélkül); leginkább a manók miatt. Ha már ilyen közel jöttek hozzánk, nem  lehetett kihagyni. Meg is kaptam a napi varázslatomat:) Legközelebb találkozunk Kapolcson!


Bubu mesél

Haza felé menet megnéztük a Várkert Bazárt, és megmásztuk a Várat, jó kis túra volt. De az izomlázat aztán az esti retro disco konzerválta, amit a XI. László napi vigasságok alkalmából  buliztunk végig.Zenét is hallgathattunk. A trombitás a művészeti iskolánk karnagya:)

Őrségváltás

Jóóóóó nagy buli volt:) DJ. Lotters (kép a facebookról)

Vasárnap aztán egész nap regenerálódni kellett (hiába nem vagyunk már annyira fiatalok), hogy az esti Csík zenekar koncertjére ki tudjunk menni. Meg kell mondjam, pozitívan csalódtam szűk hazám értékítéletében; úgy látszik, hogy az emberek igenis vevők a kultúrára, ha nem csak bóvlit kínálnak nekik. Rengetegen eljöttek, és csodálatos volt, amikor sötétedéskor befejezésképpen együtt énekeltük a Most múlik pontosan-t... aztán tűzijátékkal zárult a hétvége. (A képeket a Facebookról, a videókat a Youtube-ról kölcsönöztem.)Itt jól látszik mennyien voltak kíváncsiak a koncertre (és hányan vannak még, akik nem is fértek a képre...)
3 megjegyzés:

 1. De jó volt nektek! :) ilyenkor kicsit irigykedem a jó programokért, de csak úgy, egészséges irigységgel :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én meg akkor irigykedem, amikor a túráitokról készült képeket nézegetem:) Gyönyörű helyeken jártok mindig!
   A pesti kirándulás egyébként spontán ötlet volt, ezért is örültem neki, hogy bár csak úgy feltévedtünk a Várba, sikerült kifognunk a zenélést és az őrségváltást is. Jókor voltunk jó helyen :)
   A helyi rendezvényünket pedig idén új szervezés csinálta, és most tényleg színvonalasra sikeredett.

   Törlés
  2. A nyár erről szól, a sok színvonalas (vagy nem...) rendezvényekről. Ha eljut egy-egy ilyenre az ember, az külön ajándék, élmény.
   Tetszik, hogy Te/Ti is ilyen aktívan éltek :) és a Völgyről már nem is beszélek, hogy azt mennyire 'irigylem' tőletek, hogy eljuttok oda minden évben :)))

   Törlés