2013. július 7., vasárnap

Életjel

Gyönyörű kislányom

Az idei László napi vigasságokon fergeteges bemutatót koreografáltak a gyerekek az Esküvői Ruhakölcsönző bemutatójára. Másnap volt a hip-hop táncbemutató, így legalább nem kellett öt perc alatt átvedleni elegánsból lazába. Sajnos a videók minősége nem lett olyan, hogy megoszthatnám.

Egyébként horgolom a négyzeteket a babatakaróhoz, és most hét napból hatot dolgozom, mert a barátnőm elment betegállományba, már nem dolgozik a baba megszületéséig.

Az idei év a szörpök éve, csináltam már bodzából, hársból és meggyből. Készült epres-rebarbarás és mangós-sárgabarackos lekvár.  Folyt. köv. ahogyan érnek a gyümölcsök.

Egyébként visszaszámolunk a Művészetek Völgyének kezdetéig:


6 megjegyzés:

  1. igazi királynős ruhában van a lánykád:) nagyon csinos rajta!

    egyszer akkor jutottunk el a Balaton környékére, mikor éppen vége volt a Művészetek Völgye programjainak...úgy sajnáltam:( de nem tudtunk előbb elutazni. Remélem egyszer eljutok oda...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már elmondhatjuk, hogy évek óta visszajárunk, most is alig várjuk, hogy mehessünk. Sajnos sokkal többet szeretnénk ott lenni, mint amennyire lehetőségünk van, de örülünk, hogy egyáltalán el tudunk jutni.
      Egyszer még össze is találkozhatunk ott:)

      Törlés
    2. örömmel venném:)

      Törlés
  2. Nincs véletlenül valami jó kis beszámolód a Művészetek Völgyéről??:) esetleg jó sok fotóval teletűzdelve??? ha már nem lehetek ott, legalább itt csodáljam:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szöveget már megírtam, csak a képek szerkesztése várat még magára. Amint lesz egy kis szabadidőm, felteszem, oké?:)

      Törlés