2012. október 3., szerda

Sütik

Limara receptje alapján készültek a tízóraira szánt kiflik. Én nem vagyok annyira gondos a formázás terén, mint ő, mondhatni az én kiflijeim "rusztikusak". (Elég sűrűn használom ezt a kifejezést:)) Mindenesetre nagyon finomak, mint minden, amit eddig az ő útmutatásai alapján csináltam. Ebből a kifliből gyerekeim kérésére kikerült a lekvár. Mindkét változat (lekváros és lekvártalan) hamar elfogyott.


Budapesten a Vásárcsarnokban van az iskola, ahová most képzésre járok. Valamit mindig hozok haza, nehéz ugyanis ellenállni a rengeteg gyönyörű gyümölcsnek, zöldségnek. Csak olyasmit veszek, ami nálam nem terem, illetve itthon nem beszerezhető. Múlt héten vörösáfonya volt a szerzemény.


Narancsos-vörösáfonyás pogácsa készült belőle Chili & Vanilia receptje alapján. Még a lányom osztálytársainak is ízlett, mivel az iskolába is vitt magával, és kunyeráltak belőle.


Ezt a kekszet a nagyobbik lányom sütötte, nagyon finom lett. Oreo keksz házilag TücsökBogár után. (Ebben az oldalban sem csalódom soha.) A Vásárcsarnokban tudtam eredeti oreo kekszet venni. A házi készítésű sokkal finomabb!


Őszi hangulatkép. A sarokban Sütivel:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése